Termeni și condiții

Mulțumim pentru interesul față de compania, site-ul, produsele și/sau serviciile noastre.

Vă rugăm să citiți acest document cu atenție. Prin navigarea pe site-ul nostru, prin înscrierea pe site sau prin plasarea unei comenzi sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Acest document reprezintă o convenție legală, adică un contract între dumneavoastră și noi.

Vă rugăm să citiți și Politica de Confidențialitate înainte de a naviga, a vă înscrie pe site sau a plasa o comandă. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politica indicată mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă acești Termeni. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul plasării acesteia. Accesând site-ul nostru veți găsi cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor aferente.  

1. Introducere

Website-ul www.mpc.com.ro este administrat de MPC Impex SRL, Cod Unic de Înregistrare RO 14302793, sediu social Str. Mihai Veliciu 41, Cluj-Napoca, denumită în continuare “MPC”,  “compania” sau “organizația”. Referirea la dumneavoastră în cadrul prezentei secțiuni de Termeni și Condiții se face direct sau prin folosirea termenilor „Utilizator”, „Vizitator” sau „Client”.  

Respectarea următoarelor reguli de către utilizator este esențială:

  • Folosirea acestui website se va realiza exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare;
  • Utilizatorul se abține de la a formula vreo comandă falsă sau frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula comanda și informa autoritățile competente;
  • Informațiile furnizate vor fi reale, complete și actualizate;
  • Respectarea drepturilor de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe acest website;
  • Desfășurarea oricărei acțiuni care ar putea aduce orice fel de prejudiciu website-ului este interzisă

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus și de a ne adresa autorităților competente pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

  • Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.
  • Nu puteți utiliza produsele noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat și nici nu puteți, în utilizarea produselor noastre sau a acestui website, să încălcați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv legea privind drepturile de autor).
  • Este interzisă transmiterea virușilor informatici sau a altor coduri de natură distructivă.

O încălcare a oricăruia dintre termeni va duce la o încetare imediată a serviciilor către dvs.

2. Instrumentele opționale

Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în totalitate pe propriul dvs. risc și la propria discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat și că sunteți de acord cu termenii instrumentelor furnizate de anumiți terți relevanți (dacă e cazul). Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale provenite de la terțe părți.

Link-urile terților de pe acest site vă pot îndruma către site-uri terțe care nu sunt afiliate cu noi

Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-uri terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.

Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de daune sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului sau a oricăror alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie direcționate către terțe părți.

De asemenea, dacă în viitor vor exista servicii și/sau funcții noi pe site (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse), acestea vor fi, la rândul lor, supuse acestor Termeni și condiții.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm, la discreția noastră, ca fiind ilegal, ofensator, amenințător, calomniator, defăimător, pornografic, obscen sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții.

Aveți responsabilitatea comentariilor dvs. în sensul că acestea nu vor încălca nici un drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau conțin vreun virus de calculator sau alt program malware care ar putea afecta în orice fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site conex. Nu este permis să utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât dvs. sau să ne înșeleți pe noi sau pe terți în legătură cu originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumam responsabilitatea si raspunderea pentru eventualele comentarii postate de dumneavoastra sau de orice terță parte.

3. Erori sau omisiuni

Deși depunem eforturi pentru a evita astfel de situații, ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se referă la descrierile produselor, prețurilor, promoțiilor, ofertelor, taxelor de expediere a produselor, timpului de tranzit și a disponibilității produselor. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație este inexactă.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului dvs. Clienții www.mpc.com.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate produce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul www.mpc.com.ro vor fi insoțite în momentul livrării de factură fiscală sau de bon fiscal.

4. Utilizări interzise

Pe lângă alte interdicții prevăzute în conținutul acestui document, este interzisă utilizarea site-ul sau conținutul său: (a) pentru orice scop ilegal; (b) solicitarea altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) încălcarea oricăror reglementări, reguli, legi sau ordonanțe naționale și europene; (d) încălcarea drepturilor noastre de proprietate intelectuală sau a drepturilor de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) prezentarea de informații false sau înșelătoare; (g) încărcarea sau transmiterea de viruși sau orice alt tip de cod care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care să afecteze funcționalitatea sau funcționarea site-ului (h) colectarea sau urmărirea informațiilor personale ale altora; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a site-ului pentru încălcarea apariția oricărui caz de utilizare interzisă.

5. Limitarea răspunderii

MPC Impex S.R.L. încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.mpc.com.ro este completă sau total lipsită de erori. De asemenea, nu ne asumăm responsabilitatea pentru niciun tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

Nu putem garanta, nu reprezentăm sau garantăm că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.

Compania care deține website-ul www.mpc.com.ro, administratorii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, furnizorii, prestatorii de servicii sau furnizorii de licențe nu vor fi răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare directă sau indirectă de orice fel, incluzând, fără a se limita, la: profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice alte prejudicii similare, indiferent dacă se bazează pe răspunderea contractuală sau delictuală.

6. Proprietatea intelectuală

Utilizarea site-ului www.mpc.com.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și MPC Impex S.R.L., de aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul nostru implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de MPC Impex S.R.L., implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Întregul conținut al site-ului www.mpc.com.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea, fără acordul scris al MPC Impex S.R.L., a oricăror elemente aparținând site-ului www.mpc.com.ro se sancționează conform legilor în vigoare.

În calitate de utilizator, nu aveți dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul/Clientul/Utilizatorul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a MPC ImpexS.R.L. Nu este permisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea prealabilă, expresă, acordată în scris de către MPC Impex S.R.L.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

7. Obligația de confidențialitate

Clientul are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor despre care a luat la cunoștință cu ocazia accesării și utilizării site-ului, precum și cu ocazia comunicărilor transmise pe parcursul înregistrării, autentificării, plasării și onorării comenzilor și alte asemenea aspecte în legătură cu utilizarea site-ului. Clientului îi este interzis să dezvăluie către terți raporturile sale cu MPC Impex S.R.L.

Transmiterea de către Client de informații sau materiale prin intermediul acestui site, idei, concepte, know-how, tehnici, etc. ne oferă acces nerestricționat și irevocabil la acestea precum și dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații.

8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.mpc.com.ro politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, desi vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări.

În cazul în care clientul/utilizatorul/vizitatorul nu este de acord cu modificările aduse de către MPC Impex S.R.L., acesta va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate.

9. Forța majoră

Niciuna dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

10. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită în legătură cu raporturile decurgând din prezentul contract urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din Cluj-Napoca.

11. Dispoziții finale

Dacă orice parte a Termenilor și condițiilor este inaplicabilă (inclusiv orice dispoziție în care excludem răspunderea noastră față de dvs.), aplicabilitatea oricărei alte părți a Termenilor și condițiilor nu va afecta toate celelalte clauze rămase în vigoare și în vigoare. În măsura posibilului, în cazul în care o clauză / subclauză sau o parte a clauzei / sub-clauzei poate fi tăiată pentru a face partea rămasă valabilă, clauza va fi interpretată în consecință. În mod alternativ, sunteți de acord că clauza trebuie să fie rectificată și interpretată astfel încât să seamănă foarte mult cu sensul original al clauzei / sub-clauzei, așa cum este permis de lege.

Termenii și condițiile de mai sus constituie întregul acord al părților și înlocuiesc toate acordurile anterioare și contemporane dintre dvs. și MPC Impex S.R.L. Orice renunțare la orice prevedere a Termenilor și condițiilor va fi efectivă numai dacă este scrisă și semnată de o persoană împuternicită să reprezinte societatea.

Ultima actualizare: 23 decembrie 2020