DESPRE NOI
Pasiune și profesionalism în oferirea soluțiilor pentru obținerea cafelei perfecte

Despre noi

Înființată în anul 2001, MPC Impex are ca activitate principală distribuția cafelei Lavazza, adresându-ne unor 3 segmente principale: HoReCa, Office și Home. Pe lângă aceasta, punem la dispoziția clienților aparate de cafea, ceaiuri Demmers, piureuri Royal Drink, siropuri 1883 Maison Routin, ustensile de preparare și servire, dar și alte produse dedicate consumului profesional și personal.

Activând în peste 5 județe ale țării, punem la dispoziția clienților noștri servicii complete, care includ consultanță, service și training autorizat. Luând ca bază pasiunea noastră pentru cafeaua de calitate, dorim să creștem accesibilitatea acesteia atât la nivel de business, cât și pentru consum personal.
echipa_mpc_impex_3

Valorile noastre

Pasiune

Înainte de toate, suntem ghidați în business de pasiunea noastră pentru cafeaua Lavazza și pentru produsele de calitate.

Profesionalism

Ne propunem să oferim cele mai bune soluții, indiferent dacă acestea sunt dedicate consumului profesional sau personal.

Adaptabilitate

Ne adaptăm nevoilor individuale și cerințelor specifice ale fiecărui client, găsind soluții personalizate pentru aceștia.

Excelență

Nu oferim o cafea, ci oferim Lavazza. Nu oferim un ceai, ci oferim Demmers. Standardul înalt al produselor noastre este esențial.

Dedicare

Succesul tău înseamnă și succesul nostru, de aceea identificăm mereu produsele și serviciile care să garanteze atingerea sa.

Corectitudine

Ne încadrăm întotdeauna în necesitățile reale ale business-ului tău, fără a încerca să-ți propunem produse sau servicii inutile.

Centru de training

Deținem singurul centru de instruire autorizat Lavazza din zona Transilvaniei, prin care promovăm arta obținerii și preparării cafelei italiene autentice. Experții noștri asigură formarea profesională în domeniul cafelei pentru angajații din HoReCa, dar și pentru iubitorii și consumatorii de cafea.
centru_training_lavazza

Echipa noastră

mihai_prisaceanu_mpc
MIHAI Prisăceanu
paul_crisan_mpc

PAUL Crișan

calin_caplescu_mpc

CĂLIN Căplescu

liviu_borsan_mpc

LIVIU Borșan

ovidiu_chis_mpc

OVIDIU Chiș

sorin_pana_mpc

SORIN Pană

Servicii complementare

Service

Service

Centru de training

Centru de training

Consultanță

Consultanță

Solicită acum o consultanță gratuită oferită de experții MPC!